PO PIERWSZE NIE SZKODZIĆ- film o diecie keto z Meryl Streep |
Autor |
Wiadomość |
mamaJulki2007
Potwierdzony DS: TAK
Gen: SCN1A
Pomogła: 8 razy Wiek: 37 Dołączyła: 09 Gru 2012 Posty: 118 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2013-01-11, 19:59 PO PIERWSZE NIE SZKODZIĆ- film o diecie keto z Meryl Streep
|
|
|
Podaję link do recenzji filmu o diecie ketogennej, oglądaliśmy go jeszcze przed wprowadzeniem diety, teraz chętnie obejrzałabym go jeszcze raz. Naprawdę dobry! Moim zdaniem ważne, żeby go obejrzeć, chociażby po to, żeby mieć minimalne pojęcie o tym, czym jest ta dieta i czemu służy
http://www.filmweb.pl/fil...1997-3459/descs
Pozdrawiam, Ola |
|
|
|
 |
madziorka
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 02 Sty 2013 Posty: 160 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 2013-02-27, 20:50
|
|
|
Dzieki Olu za przypomnienie, planuje od jakiegos czasu obejrzec z Adamem.... |
|
|
|
 |
mamaJulki2007
Pomogła: 8 razy Wiek: 37 Dołączyła: 09 Gru 2012 Posty: 118 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2013-02-27, 20:54
|
|
|
Madziu, jak już obejrzycie daj znać. Ciekawa jestem Waszej opinii |
|
|
|
 |
ana79

Pomogła: 2 razy Wiek: 41 Dołączyła: 02 Lut 2013 Posty: 70 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2013-02-28, 22:12
|
|
|
Ja tego z neta za cholerę nie potrafię ściągnąć a obejrzałabym po raz enty. |
_________________ ...........wszystko w życiu ma swój cel i wszystko jest po Coś |
|
|
|
 |
madziorka
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 02 Sty 2013 Posty: 160 Skąd: Rzeszów
|
Wysłany: 2013-02-28, 22:27
|
|
|
Ania ja kupilam plytke na allegro. z jakiejs gazety hihi
nie wiem czy mozna ja skopiowac, jesli sie uda to moze ci wysle? |
|
|
|
 |
ana79

Pomogła: 2 razy Wiek: 41 Dołączyła: 02 Lut 2013 Posty: 70 Skąd: Katowice
|
Wysłany: 2013-03-01, 23:17
|
|
|
ściągnęłam za dwa zeta, przegrałam na pena i zaraz po raz nasty oglądam dobranoc
[ Dodano: 2013-03-02, 03:45 ]
Oglądając po raz kolejny, tym razem już nie przed samą dietą będąc w tym piekle a już z perspektywy czasu, płakałam nad tym co przeszłyśmy. Film pokazuje aspekty każdego członka rodziny i przyjaciół, osób, które chcą pomóc nie narzucając się. Powiem tak, Cysia była w zdecydowanie gorszym stanie aniżeli chłopiec na filmie, nie miałam ani męża ani nawet przyjaciółki, która wspierała mnie w tych najtrudniejszych chwilach ale działałam tym samym przeczuciem, które mnie nie zwiodło. I gdybym stanęła przed tym samym trudnym wyborem (kwasica, hipoglikemia, kamica nerkowa, wątroba, nerki itd. itp) nigdy, przenigdy (nawet jeżeli dieta nie przyniosła by tak spektakularnego efektu jaki osiągnęłyśmy) nie zawahałabym się. Każdy kolejny lek przynosi dla dziecka skutki uboczne, te, które przynosi dieta są niewspółmierne. Dlatego WARTO spróbować. Tylko, że na Marcelinę dieta ketogeniczna nie zadziałała w pierwszych trzech miesiącach.... potrzebowała czasu a ja jej go dałam. Zatrybiła w czwartym miesiącu. Jesteśmy na diecie od 29.09.2008.
a tu kiedyś tam uznanie mojego pióra po troszku: http://www.tacyjakja.pl/c...bec-metody.html |
_________________ ...........wszystko w życiu ma swój cel i wszystko jest po Coś |
|
|
|
 |
|